Welkom op de eerste stap naar uw nieuwe website

Als trouwe partner van L'Oréal Professionnel behoort u tot de experten binnen uw vakgebied. Als geen ander weet u wat er nodig is om een klant tevreden terug naar huis te sturen met een verfrissende look. 

Vandaag willen we u de kans geven om de website van uw salon niet alleen een verfrissende look mee te geven, maar het ook uw digitale naamkaartje met een blijvende indruk te laten worden.

Agendabeheer, uw team, inspiraties, nieuws, ... in professioneel beheer van Wax Interactive en onder goedkeurend toezicht van uw partner L'Oréal.

Design

Design

3 unieke design modellen van websites voor kappers en schoonheidssalons zijn gebouwd voor uw gemak, elk aanpasbaar naar uw persoonlijke wensen en professionele verlangens. Van strak naar warm, van hip naar trendy. Onze designs, gepersonaliseerd naar uw salon.

Full width image

Afspraken tool

Een eenvoudig te hanteren booking module waar u uw openingsuren, medewerkers en klanten kan samenbrengen tot een duidelijke agenda.

image right

Diensten en tarieven

Zet uw diversiteit en expertise van uw salon in de verf met deze dienstencatalogus. Specifieer tot het kleinste detail welke diensten u levert en geef de kost hiervoor mee.

prijzen
Responsive design, compatible avec les smarpthones et tablettes

Andere functionaliteiten

Geniet van andere functionaliteiten, deel de laatste nieuwtjes, stel u salon en zijn medewerkers uitgebreid voor, laat uw klanten eenvoudig contact opnemen met u. En daarbovenop is de site tevens volledig beschikbaar op een smartphone.

list-block-image
 • Contact

  Laat u klanten toe om snel terug vinden via Google Maps, en breng ze in contact met jou.

 • Responsive design

  Jouw site is 100% compatibel met smartphones en tablets

 • Salon

  Stel uw salons voor en ze jouw teamleden in de kijker.

 • Etc

  Voeg jouw eigen inhoud toe, vertaal jouw inhoud, laat je klanten toe zich te abonneren op jouw nieuwbrief.

Bekijk de templates

Ontdek hieronder alle thema pagina's die kunnen toegepast worden op jouw website.

Aarzel niet, en bestel uw website

L’Oréal nodigt u uit om het huidige partnerschap uit te breiden, en samen de digitale markt op te gaan, om zo uzelf en uw klanten nog beter te dienst te staan.